EETHUIS DALIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Dalin. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 15:43 Vond het eten wa weinig in vergelijking met andere. En vond dat het iets langer had mogen bakken allemaal. De man die het bracht was wel super vriendelijk.
25 sep 2022 om 9:29 Pizza was heel droog. Bijna geen saus. De kruiden waren wel lekker.
23 sep 2022 om 7:44 Top eten .. top levering.. wij zijn nog steeds fan! broodjes vers en lekker.. en pizza vind je nergens beter
19 sep 2022 om 19:39 Ik heb bij eethuis dalin meerdere malen besteld en Alles was altijd naar wens en heel lekker en het zijn heel vriendelijke mensen ik bestel Zeeker nog eens en het is hier een echte aanrader
16 sep 2022 om 23:20 Snelste en lekkerste van Herentals! nieuw record, op slechts 20 minuten een lekkere warme maaltijd aan huis. Da's nog eens service
6 sep 2022 om 22:06 Het eten is meestal lekker en de bezorgers super vriendelijk maar we hebben altijd pech met de bezorgtijden: 4 keer besteld bij Dalin, 4 keer liep de bezorgtijd op tot langer dan 1u30, zowel door de week als in het weekend. Spijtig...
27 aug 2022 om 8:10 Kebab niet goed gebakken in de durum
21 aug 2022 om 20:05 Tips! * Kapsalon mocht iets meer zijn en meer kaas * Lookbroodjes harder bakken Broodje kebab heel lekker
19 aug 2022 om 21:10 Fijn om snel de hapjes en drankjes te gebruiken !
19 aug 2022 om 20:47 Heel lekker en op tijd bezorgd.
10 aug 2022 om 21:22 Super lekker zoals we kennen van dalin..en op tijd geleverd om.17u besteld om.19u te leveren en 19u was het er
9 aug 2022 om 22:38 Mooi restaurant die zeer hun best doen voor goed eten. Als ik in België woonde kwam ik er vaker!